Recept soorten

1. Hoofdmaaltijd

 

Je avondeten, je dinner, soms als los gerecht, soms als wat uitgebreider. Hartige zelf gemaakte hoofdmaaltijden zonder toegevoegde suikers!

 

2. Soepen & voorgerechten

 

Tussendoor een licht soepje? Toch een wat zwaardere maaltijdsoep? Soepen uit blik of pakjes hebben altijd die zelfde bijsmaak, daarnaast een hoeveelheid suiker en conserveringsmiddelen. Maak die lekkere suikervrije soep gewoon zelf!

 

3. Salades

 

Soms als side-dish, soms als volwaardige maaltijd of gewoon als tussendoortje. Een salade kan bijna altijd wel! Maar dan die dressing, weer uit een pakje of een flesje? Kijk hier voor de beste suikervrije recepten!

 

4. Desserts

 

Stoppen met suiker is al een zware opgave voor vele mensen, maar het opgeven van lekkere toetjes nog veel zwaarder! Maar stoppen met toetjes en desserts hoeft helemaal niet! Je kan zelf heerlijke (zoete) suikervrije desserts maken!

 

5. Snacks en tussendoortjes

 

Een koekje, een snoepje, een taartje? Pepernoten tijdens Sinterklaas? Dat zijn zaken die toch iemand wil opgeven? Dat hoeft ook niet! Gewoon suikervrij natuurlijk.

 

6. Dranken

 

Chocomel? Yoghi? Dranken kunnen ook gewoon suikervrij!

Boodschappen

Suikervrij eten hoeft niet duurder te zijn. Vers gemaakt eten vult vaak beter en is daarnaast ook lekkerder! Toch helpt het om de maaltijden te plannen, dat je het restant van ingrediënten in een volgende maaltijd kan gebruiken.

Alle recepten?

Nog 'Under construction'

Deze website is nog niet helemaal af, sommige zaken werken nog niet naar behoren en veel tekst en plaatjes dienen nog vervangen te worden.

De beste Suikervrije website!

_ mijn moeder

Heb jij ook een suikervrij recept?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. het me!

 

Populair

Geen tijd?

Zelf koken lijkt veel tijd te kosten, maar met eenvoudige recepten hoeft dit absoluut niet zo te zijn! 

Ook wanneer je een recept vaker hebt gemaakt, gaat het steeds sneller.

Wie is Online

We hebben 15 gasten en geen leden online

Gezondheid

"Minder suiker innemen is goed voor je gezondheid. Het laat je fitter voelen, met een grote kans dat je de extra kilo's ook makkelijker kwijt raakt!"

Contact per mail!

Mail me op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.